loading...

Stap voor stap
inrichten

Beheer  zelf de pr

Koppelingen met andere sites

Online inschrijven deelnemers


ActiBase is een platform voor beheer van uw evenementen agenda. Centraal beheer met real/time kopppelingen naar websites, apps en feeds.

 

INLOGGEN

 

Geen software nodig

Altijd beschikbaar en online

Geen web kennis nodig.

Ondersteuning én advies .

 

Begin nu!

Probeer gratis ActiBase om uw evenement te promoten met een systeem dat ontwikkeld is voor de het promoten en coördineren van evenementen en geef het een extra boost. Het is gericht op toerisme, sport, bioscoop, theater, uitgaan, festivals, citymarketing en culturele evenementen.

De evenementen en alle gerelateerde data bevindt zich in een robuuste database die u met de webrowser vanaf elke locatie kunt bereiken. De gegevens en applicaties bevinden zich in de cloud. U bent dus onafhankelijk van uw bureau en uw eigen pc. Elke pc met toegang tot het internet is voldoende om alle marketingacties en updates en te kunnen beheren.

  • Vergroot uw het aantal bezoekers aan uw evenement
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Afstemmen van activiteiten met anderen
  • Beheer op verschillende niveaus
  • Elke organisatie kan eigen evenementen beheren.


Voorbeeld sites
Bekijk hoe een aantal voorbeeld websites die gebruik maken van ActiBase om evenementen te promoten en informatie te delen.  De evenementen informatie die op deze sites getoond wordt is centraal opgeslagen in ActiBase.  Door de gebruiksvriendelijke interface kan iedereen die betrokken is bij het evenement gegevens wijzigen.

www.actiefsalland.nl  www.zinin.com www.zininfilm.nl  www.zinintheater.nl www.dalfsendoet.nl www.dekappen.nl  www.kulturhushaaksbergen.nl  www.twenterandactief.nl 

.